Vi har funnits sedan 2008

Länsförsäkringar Larmcentral startades av Länsförsäkringar under våren 2008 som ett naturligt steg i ett redan etablerat trygghetskoncept. Med moderna larmtjänster skapar vi ett bra och tryggt skydd mot inbrott och brand. Tillsammans med Länsförsäkringar kan vi erbjuda helhetslösningar som är unika i vår bransch, från att spara, försäkra, låna och skydda till fastighetsförmedling.

Trygga helhetslösningar

Vi på Länsförsäkringar Larmcentral hjälper dig hela vägen från val av larmpaket till installation och uppkoppling mot vår egen larmcentral. Vårt trygghetskoncept innehåller anpassade larmpaket med en mängd tillbehör. Med vår larmlösning, uppkopplad till vår egen larmcentral, minskar risken för inbrott och brand.

Lokal närvaro viktig

Länsförsäkringar, vår ägare, ägs i sin tur av kunderna. Idén är enkel, ju fler som väljer Länsförsäkringar som försäkringsbolag, desto fler kan bidra om något händer. Den lokala närvaron är viktig även för oss på Länsförsäkringar Larmcentral. Det gör det enklare att ge snabb och bra service.

Stort samhällsengagemang

Länsförsäkringar har dessutom ett stort engagemang i allt från barn och ungdomars framtid till ökad trafiksäkerhet och färre bostadsinbrott. Är du inte delägare i Länsförsäkringar men vill bli? Läs mer på lansforsakringar.se

Länsförsäkringar Larmcentral – helhet, omtanke och närhet

Länsförsäkringar har anor som går tillbaka till 1841 då det första länsbolaget grundades. Genom att Länsförsäkringars 23 länsbolag runt om i landet är medlemmar i Länsförsäkringsgruppen har vi skaffat oss det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. Helhet, omtanke och närhet är våra honnörsord.

Hör av dig till oss

Vill du beställa ett larmsystem eller om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kundservice, teknisk support och ekonomi:
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss (måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00).

Återkalla larm: Ring 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Vill du bli kontaktad? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta mig >