Vi har funnits sedan 2008

Länsförsäkringar Larmcentral startades av Länsförsäkringar under våren 2008 som ett naturligt steg i ett redan etablerat trygghetskoncept. Med moderna larmtjänster skapar vi ett bra och tryggt skydd mot inbrott och brand. Tillsammans med Länsförsäkringar kan vi erbjuda helhetslösningar som är unika i vår bransch, från att spara, försäkra, låna och skydda till fastighetsförmedling.

Här finns vi

Vår larmcentral är belägen i centrala Borås. Här tar vi emot samtal från hela landet, dygnet runt.

Älvsborgs Larmcentral
Box 1273
501 12 Borås

Besöksadress:
Katrinedalsgatan 22, Borås

Kundservice: 020-20 79 00
Larmbordet: 020-21 19 00
Från utlandet: +46 33-21 19 00

Epost: kundservice@LFlarmcentral.se

 

Bankgiro 277-7142

Org.nr 556754-0876

Lokal närvaro viktig

Länsförsäkringar, vår ägare, ägs i sin tur av kunderna. Idén är enkel, ju fler som väljer Länsförsäkringar som försäkringsbolag, desto fler kan bidra om något händer. Den lokala närvaron är viktig även för oss på Länsförsäkringar Larmcentral. Det gör det enklare att ge snabb och bra service. Vi samarbetar med lokala väktare och lokala installatörer. Alla våra samarbetspartners är självklart auktoriserade.

Trygga helhetslösningar

Vi på Länsförsäkringar Larmcentral hjälper dig hela vägen från val av larmpaket till installation och uppkoppling mot vår egen larmcentral. Vårt trygghetskoncept innehåller anpassade larmpaket med en en möjlighet till fler tillbehör för den som önskar det. Med vår larmlösning, uppkopplad till vår egen larmcentral, minskar risken för inbrott och brand.

Se våra olika larmpaket

Stort samhällsengagemang

Länsförsäkringar har ett stort engagemang i allt från barn och ungdomars framtid till ökad trafiksäkerhet och färre bostadsinbrott. Är du inte delägare i Länsförsäkringar men vill bli? Läs mer på lansforsakringar.se

Länsförsäkringar Larmcentral – helhet, omtanke och närhet

Länsförsäkringar har anor som går tillbaka till 1841 då det första länsbolaget grundades. Genom att Länsförsäkringars 23 länsbolag runt om i landet är medlemmar i Länsförsäkringsgruppen har vi skaffat oss det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. Helhet, omtanke och närhet är våra honnörsord.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >