Tipsa oss om någon som behöver larm så blir du belönad

Vår senaste kundundersökning* visar att de med larm är nöjdare än någonsin. Vi hoppas att du är lika nöjd med valet av larm och vill tipsa oss om en vän som behöver larm.

3 månader fritt larm

Rekommenderar du oss för en vän, släkting, granne eller arbetskamrat som behöver larm bjuder vi på tre fria månader på ditt abonnemang för larm (värde 897 kronor). Så fort din vän fått sitt larm installerat börjar erbjudandet att gälla.

Värva en vän, spara 897 kr på ditt larm

Genom att värva en vän som behöver larm belönas även den person du har värvat. Precis som du får vännen, förutom ett tryggt larm, tre fria månader på sitt abonnemang för larm (värde 897 kronor). Vi får en ny nöjd kund och du och din vän får tre fria månader på abonnemanget för larm.

Så gör du för att tipsa om larm

För att värva en vän som behöver ett riktigt tryggt och säkert larm tipsar du oss på 020-20 79 00 eller e-postar till info@lflarmcentral.se. Tack för din hjälp.

* Vi frågade 700 kunder som har vårt larm, fördelat på flera av Länsförsäkringars bolag, vad de tyckte om oss och våra larm. Undersökningen riktades till kunder som uppgraderat sitt larm till Visonic. Undersökningen visar att de allra flesta kunder är mycket nöjda med våra larm. Totalt sett, om vi ser till snittet på alla frågor, fick vi medelbetyget 6,2 av 7.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >