Vår larmapp är kostnadsfri

Fler och fler väljer att installera ett larm i sitt hem. Det ökar känslan av trygghet genom vetskapen om att någon ser om hemmet, även när man sover eller inte är hemma. För att förenkla din vardag som kund, så finns det flera möjligheter att styra över och ha kontroll över sitt larm. Vi erbjuder därför en kostnadsfri larmapp som gör livet enklare för dig och din familj, oavsett var ni befinner er.

Enkel att använda

Med vår larmapp Visonic-Go blir hemlarmet smidigare att sköta. Du kontrollerar och styr ditt hemlarm dygnet runt, året om, var du än befinner dig – hemma, på jobbet eller på resa. Larmappen är enkel att använda för alla i familjen, och med några få knapptryckningar använder du de funktioner som finns, t ex att aktivera eller avaktivera larmet.

Tydliga och smarta funktioner

Larmappen håller dig ständigt uppdaterad om vad som händer i din bostad. Du får information från de olika enheterna i rummen, såväl i realtid som historiska händelser. Symbolspråket i larmappen ökar användarvänligheten och tydligheten. Du väljer själv om du vill få push-notiser (meddelanden i telefonen) när någon larmar av eller på. Det kan till exempel vara bra för att se när barnen kommer hem från skolan.

Skaffa Visonic-Go

Larmappen har utvecklats för att många vill ha full kontroll över sitt hem även när de inte är hemma – då är vår larmapp en bra lösning. Visonic-Go har blivit en stor succé, till stor del för att den är enkel att använda. Ladda hem larmappen på Google Play eller på AppStore redan idag.

Kom igång snabbt

När du har laddat hem larmappen på Google Play eller på AppStore går det snabbt och enkelt att komma igång. Det första du ska göra är att fylla i fälten enligt nedan:
• Host Adress: app1.LFlarmcentral.se
• Panel-id: Ange det panel-id du har fått av installatören eller av Länsförsäkringar Larmcentral.
• Kod: Ange din personliga kod (den du använder vid av- och pålarmning).
• För en mer tydligare kom igång-guide se manual nedan.

Visonic Go Android
Visonic Go IOS

 

 

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >