Vår larmapp är kostnadsfri

Fler och fler väljer att installera ett larm i sitt hem. Det ökar känslan av trygghet och skyddet om det faktiskt händer något. De flesta larm styrs av en manöverpanel i bostaden. Vi erbjuder dessutom en kostnadsfri larmapp som gör livet enklare för dig och familjen, oavsett var ni befinner er.

Enkel att använda

Med vår larmapp Visonic Go blir hemlarmet smidigare att sköta. Du kontrollerar och styr ditt hemlarm dygnet runt, året om, var du än befinner dig – hemma, på jobbet eller på resa. Och larmappen är enkel att använda för alla i familjen. Med några få knapptryckningar stänger du av eller sätter på hemlarmet.

Tydliga och smarta funktioner

Larmappen håller dig ständigt uppdaterad om vad som händer i din bostad. Du får information från de olika enheterna i rummen, såväl i realtid som historiska händelser. Symbolspråket i larmappen ökar användarvänligheten och tydligheten. Du väljer själv om du vill få push-notiser (meddelanden i telefonen) när någon larmar av eller på. Det kan till exempel vara bra för att se när barnen kommer hem från skolan.

Skaffa Visonic Go

Larmappen har utvecklats för att många vill ha full kontroll över sitt hem även när de inte är hemma – då är vår larmapp en bra lösning. Visonic Go har blivit en stor succé, till stor del för att den är enkel att använda. Ladda hem larmappen på Google Play eller på AppStore redan idag.

Kom igång snabbt

När du har laddat hem larmappen på Google Play eller på AppStore går det snabbt och enkelt att komma igång. Det första du ska göra är att fylla i fälten enligt nedan:
• Host Adress: app1.LFlarmcentral.se
• Panel-id: Ange det panel-id du har fått av installatören eller av Länsförsäkringar Larmcentral.
• Kod: Ange din användarkod (den du använder vid av- och pålarmning).
• För en mer tydligare kom igång-guide se manual nedan.

Visonic Go Android
Visonic Go IOS

 

 

Hör av dig till oss

Vill du beställa ett larmsystem eller om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kundservice, teknisk support och ekonomi:
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss (måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00).

Återkalla larm: Ring 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Vill du bli kontaktad? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta mig >