Öka din trygghet med Länsförsäkringar Larmcentrals larmtillbehör

Tillsammans med vår auktoriserade installatör så säkerhetsställs att du får det skydd du behöver i ditt hem mot inbrott och brand. Vi erbjuder många smarta lösningar som ökar tryggheten ytterligare och gör livet ännu enklare. En av fördelarna med vårt hemlarm är att det alltid kan byggas ut med fler larmtillbehör och avsett storleken på ditt larm så är månadskostnaden alltid densamma, 299 kr per månad.

Redo att beställa? Längst ner på den här sidan kan du enkelt klicka hem en beställning på fler produkter till ditt hemlarm. Om du inte vill scrolla så kan du klicka på knappen nedan.

Beställ larmprodukter

Beställning

Önskar du beställa en produkt, använd vårt formulär nedan. En av våra kundservice-medarbetare kommer att återkomma till dig via epost med en beställningsbekräftelse. Observera att en installationskostnad á 900 kr tillkommer utöver produktens pris.

Rörelsedetektor med kameraRörelsedetektorKallrumsdetektor med kameraKallrumsdetektorRökdetektor/Brandvarnare med inbyggd sirenMagnetkontaktDiskret magnetkontaktManöverpanelUtomhussirenGlaskrossdetektorTemperaturdetektorVattendetektorFjärrkontrollLarmbrickaSmartwater MärkDNA