Öka din trygghet med Länsförsäkringar Larmcentrals larmtillbehör

Tillsammans med vår auktoriserade installatör så säkerhetsställs att du får det skydd du behöver i ditt hem mot inbrott och brand. Vi erbjuder många smarta lösningar som ökar tryggheten ytterligare och gör livet ännu enklare. En av fördelarna med vårt hemlarm är att det alltid kan byggas ut med fler larmtillbehör och avsett storleken på ditt larm så är månadskostnaden alltid densamma, 299 kr per månad.

Beställ larmprodukter

Beställning

Önskar du beställa en produkt, använd formuläret nedan. En av våra kundservice-medarbetare kommer att återkomma till dig via telefon för att boka datum för installation. Installationskostnad á 900 kr tillkommer utöver produktens pris. Enbart våra befintliga kunder kan beställa produkter här.

Produkter monteras och programmeras hemma hos dig av behörig installatör. Vi erbjuder inte DIY-produkter (egen installation). Detta för att säkerställa larmets funktionalitet. En egen-installerad produkt täcks inte av support eller garanti.Rörelsedetektor med kameraRörelsedetektorKallrumsdetektor med kameraKallrumsdetektorRökdetektor/Brandvarnare med inbyggd sirenMagnetkontaktDiskret magnetkontaktManöverpanelUtomhussirenGlaskrossdetektorTemperaturdetektorVattendetektor

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >