Vilket hemlarm behöver du?

Vid beställning av vårt hemlarm kommer vi tillsammans fram till vilket hemlarm som passar er bostad bäst. Ett enklare hemlarm eller ett mer avancerat larm? I lugn och ro går vi igenom hemmet, vilka behov ni har och olika varianter på hemlarm. Vår installatör svarar på de frågor du har om hemlarm. Kommer du på fler frågor om hemlarm senare är det bara att kontakta oss.

Se våra olika larmpaket

Skräddarsy ditt hemlarm

Vi erbjuder tre olika larmpaket där den största skillnaden dem emellan är ifall det ingår en rörelsedetektor med kamera eller inte. Alla våra larmpaket innehåller brandvarnare och tillgång till larmappen Visonic Go.

Kanske vill du komplettera ditt larm med fler produkter? Hos oss är månadskostnaden på 299 kr densamma oavsett hur många produkter du har i ditt larmsystem.

Osäker? Vid installationstillfället går du och vår auktoriserade installatör tillsammans igenom ditt hem för att hitta den lösning som passar just ditt behov bäst. Oftast kan installatören montera det kompletta larmsystemet på samma dag och då betalar du såklart enbart för den extra produkten.

Extra- och tillvalsprodukter

Hemlarm är en investering i trygghet

Ett hemlarm från oss, med uppkoppling till vår egna larmcentral, minskar risken för inbrott och brand och kan dessutom sänka försäkringspremien. Det är så det fungerar med hemlarm. Du får ökad trygghet och sänkta kostnader, hemlarm är med andra ord en lönsam investering.

Visa allmänna villkor privat

Enkelt med smart larmapp

Med Visonic Go kan du kontrollera och styra ditt hemlarm var du än befinner dig. Appen är enkel att använda och ger dig en större flexibilitet i din vardag. Med några knapptryckningar så kan du t ex stänga av eller sätta på ditt hemlarm. Du får också information direkt i appen om händelser som berör hemlarmet, som exempel så kan du få en notifiering när barnen kommer hem från skolan och larmar av bostaden.

Läs mer om vår larmapp

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >