Vilket hemlarm behöver du?

Vid beställning av vårt hemlarm kommer vi tillsammans fram till vilket hemlarm som passar er bostad bäst. Ett enklare hemlarm eller ett mer avancerat larm? I lugn och ro går vi igenom hemmet, vilka behov ni har och olika varianter på hemlarm. Vår installatör svarar på de frågor du har om hemlarm. Kommer du på fler frågor om hemlarm senare är det bara att kontakta oss.

Hemlarmet där allt ingår

I grundpaketet för ett tryggt hemlarm får du analys av ert behov och installation av hemlarmet, utförd av en behörig installatör. Kostnaden för grundpaketet med larmet är från 2 995 kronor. För larmtjänsten gäller ett fast pris, 299 kronor i månaden. Det går att byta ut rörelsedetektorer till kameradetektorer. Läs mer om våra extra larmtillbehör.

I vårt paket för hemlarm ingår följande:

  • Centralenhet med GSM
  • Manöverpanel till hemlarmet
  • Två rörelsedetektorer
  • Brandvarnare med inomhussiren
  • Magnetkontakt
  • Fjärrkontroll till hemlarmet
  • Tre taggar
  • Larmskyltar och -dekaler
  • Appen Visonic Go

 

Skräddarsy tryggt hemlarm

Du kan utöka och skapa ett tryggt hemlarm med fler produkter vid eller efter installationen av hemlarmet. En prislista med produkter anpassade till vårt hemlarm kan du ladda ner nedan.

Hämta prislista

Hemlarm är en investering i trygghet

Ett hemlarm från oss, med uppkoppling till vår larmcentral, minskar risken för inbrott och brand och kan dessutom sänka försäkringspremien. Det är så det fungerar med hemlarm. Du får ökad trygghet och sänkta kostnader, hemlarm är med andra ord en lönsam investering.

Visa allmänna villkor privat

Enkelt med smart larmapp

Med vår larmapp kan du kontrollera och styra ditt hemlarm dygnet runt, var du än befinner dig. Vår larmapp är enkel att använda. Med några knapptryckningar stänger du av, eller sätter du på ditt hemlarm. Du får också information direkt i larmappen om händelser som berör hemlarmet.

Läs mer om vår larmapp

Enkelt att beställa hemlarm

Vårt hemlarm ger dig ett omfattande och tryggt skydd. Larmet har direktuppkoppling till Länsförsäkringar Larmcentral dygnet runt. Det trygghetskoncept vi erbjuder innehåller anpassade hemlarm för olika behov. Med ett larm och vår larmcentral vid din sida är ditt hem alltid i trygga händer. Vill du beställa ett larmsystem, fyll i formuläret nedan.

Hör av dig till oss

Vill du beställa ett larmsystem eller om du undrar över något är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Kundservice, teknisk support och ekonomi:
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss (måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00).

Återkalla larm: Ring 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Vill du bli kontaktad? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Kontakta mig >