Användarvillkor

Tack för att du använder Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals webbplats. Vi vill genom våra Användarvillkor upplysa dig om våra regler för webbplatserna.

Dessa villkor (nedan kallade Användarvillkor) gäller för webbplatser som tillhandahålls av Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral. Genom att gå in på Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals webbplatser och/eller använda den information som tillhandahålls på eller via webbplatserna godkänner du Användarvillkoren.

 

Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral förbehåller sig rätten att uppdatera och ändra dessa Användarvillkor. Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral förbehåller sig också rätten att uppdatera eller ändra webbplatserna liksom att avbryta eller på annat sätt begränsa användandet av dem.

 

Tillgänglighet

De produkter och tjänster som tillhandahålls via webbplatserna är inte tillgängliga för alla personer på alla platser. Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral tillhandahåller inte produkter och tjänster till personer om Länsförsäkringar anser – utan att behöva visa någon orsak för detta – att tillhandahållandet kan strida mot lagstiftning eller liknande reglering.

 

Din rätt att använda information på webbplatsen

Allt material som Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral har lagt ut på webbplatserna skyddas av immaterialrättslig lagstiftning. Det betyder bl.a. återgivande och mångfaldigande av material eller delar därav – utöver nedladdning för ditt privata bruk i icke – kommersiellt syfte – förutsätter skriftligt samtycke av Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral.

 

De varumärken eller andra kännetecken som Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral äger får inte användas utan uttryckligt skriftligt godkännande från Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral. Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals varumärke, kännetecken eller firma får inte användas på så sätt att det i en sökmotor uppkommer en ”felaktig” träff, t.ex. i s.k. meta-taggar eller annan dold text.

 

Länkar till och från våra webbplatser

Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral ansvarar inte i något fall för länkar från någon av Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals webbplatser till externa webbplatser eller de externa webbplatsernas innehåll eller funktionalitet. Du bär risken för användning av sådana webbplatser.

 

Det är tillåtet att göra förflyttade länkar, d.v.s. länkar som flyttar läsaren till Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals webbplatser.

 

Det krävs skriftligt tillstånd från Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral för att få göra integrerade länkar, d.v.s. länkar som hämtar och visar eller framför material från Länsförsäkringars webbsidor.

 

Begränsning av ansvar

Allt material som finns tillgängligt via Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral webbplatser är – om inte annat uttryckligen framgår – avsett endast som allmän information och utgör inte rådgivning eller rekommendationer. Det kan finnas en risk att informationen inte är uttömmande eller uppdaterad. Det kan också finnas en risk att informationen innehåller felskrivningar och tekniska brister. Det är upp till dig själv att värdera lämpligheten av att använda den information som förmedlas på webbplatserna.

 

Även om Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral alltid bemödar sig att hålla webbplatserna fria från virus kan Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral inte garantera att de är virusfria. Du uppmanas därför, för din egen skull, att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder och använda virusskanner före nedladdning av all slags information, programvara eller dokumentation.

 

Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentral ansvarar inte i något fall för skada som direkt eller indirekt orsakats av användningen av webbplatserna.

 

Tillämplig lag

Tolkning och tillämpning av dessa Användarvillkor ska ske enligt svensk lag.

 

Om du har frågor kring Länsförsäkringar Älvsborg Larmcentrals Användarvillkor är du välkommen att kontakta oss.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hemlarm eller har någon annan fråga till oss!
Ring 020-20 79 00 eller chatta med oss direkt här på hemsidan (Klicka på "Chatt" nere till höger).
Vi har öppet måndag – torsdag 8-19, fredag 8-17.00.

Återkalla larm: 020-21 19 00 (om du befinner dig utomlands, ring 033-21 19 00).

Du kan även använda kontaktformuläret nedan:
Kontakta mig >